umh

Om Ulrika Majstrovic Hansén

01.

Jag är fotograf

Och en liten kreativ mediabyrå

Jag tycker om att hitta det lilla, det unika och speciella, det som till en början bara är något vagt men som senare blir helt avgörande för reslutatet och helheten. 

"Ulrika Majstrovic Hansén is an awesome art director, designer and interior & lifestyle photographer. Her rich career includes an extensive hands-on experience from magazine and book production. We find her excessively gifted."


Helene Jouper


Art Director, formgivare samt porträtt och interior&lifestyle fotograf 


Jag som skriver heter Ulrika Majstrovic Hansén och är fotograf, Art Director och formgivare. Jag formger gärna upplevelser som engagerar och hänger ihop, både övergripande och in i minsta detalj.

    Som Art Director, projektledare, grafisk formgivare och fotograf kan du få en helhetslösning, från foto till form och tryckerikontakt. Jag har en gedigen erfarenhet och stor kunskap om alla de grafiska moment som sträcker sig från idé och genomförande.

Jag arbetar gärna med ett starkt visuellt bildspråk.


Jag har en bakgrund som AD och grafisk designer på Strix och Pir New Media AB, frilans inom mat- och inredningfotografering i tidningsbranschen och arbetade åtta år som AD, formgivare och fotograf på tidningen Bofast, Sabo Förlags AB parallellt med mitt mönsterskapande. Jag är även utbildad projektledare på IHM Business school.


Uppdragsgivare är bland annat STHÅL Ceramics, Bonnier Fastigheter, Clown Jouren, Street Business, Stockholmia Förlag, Jouper Design, Elle Mat&Vin, Allt i Hemmet, Family Living, Mama, Plaza Interiör, Sköna hem, Hus&Hem och Granit, samt alla de jag porträtterar förstås.